Einde roeiseizoen 2014

Het zit erop voor 2014! Een aantal weken terug hebben we de wedstrijden afgesloten in Muiden met alle teams! Elk team heeft in ieder geval 1 wedstrijd kunnen roeien, erg leuk! we hadden er ontzettend mooi weer bij! Weer een leuke afsluiter van dit roeiseizoen! De foto’s van dit roeiweekend  zullen binnenkort op de site worden geplaatst.

Een aantal fanatiekelingen van het heren recreatie team roeien op donderdagavond door, zo wordt er ook op zondagochtend de laatste weken nog steeds geroeid door een aantal leden. Waaronder Anne Sietske, zij traint nog steeds door omdat ze op 20 december vanuit Leeuwarden richting Haarlem zal gaan roeien! Wil je haar sponsoren kijk dan op de volgende link http://www.kominactie.nl/serioussloeproeien_3
Ook wordt er vanaf deze week door een aantal sportievelingen door getraind in de sportschool van Grou, een winter training in de vorm van spinning!

Ook is de nieuwsbrief ‘eindelijk’ naar jullie onderweg, dit heeft door een aantal omstandigheden behoorlijke vertraging opgelopen. Geniet ervan!
Binnenkort komt er bij de contact personen weer een mail, met een oproep om kopij in te leveren.

Ook willen wij onze sponsors weer ontzettend bedanken voor hun bijdrage van afgelopen jaar in welke vorm dan ook! Bedankt!

Wij willen een ieder hele fijne feestdagen toewensen en iedereen een mooi en leuk roeiend 2015 toewensen!

 

 

Het bestuur Den Bealch