MPM 2015

Beste roeiers onderstaande mail is net naar de leden van de Heren, Dames en Recreatiedames teams  verstuurd. Lees hem goed en beantwoord z.s.m. de mail.

Beste roeiers,
Zoals velen wel al weten, is het inschrijven van MPM 2015 voor het weekend 31 oktober – 1 november niet gelukt.
De inschrijving zat binnen 1 uur vol en wij waren net 5 minuten te laat. Het bestuur heeft veel geprobeerd om er toch bij te kunnen zijn, maar tot vandaag kan de organisatie van MPM of we wel of niet mee kunnen roeien. Omdat het voor beide teams een genomineerde wedstrijd is, kijkt de organisatie nu naar de wachtlijst van 30(1) sloepen wie eigenlijk mee moet roeien, enz. een hele puzzel voor hen omdat de wedstrijd qua plaatsing voor ons niet heel belangrijk is schatten wij de kans dan ook klein dat we alsnog een startnummer toegewezen krijgen.

Afijn, omdat wij als verenging ook moeten besluiten wat we gaan doen i.v.m. de slaapboot gaan we dit weekend inventariseren hoe en wat. Er zijn al een aantal teamleden die hebben aangegeven wel graag naar Muiden te willen. Aan de hand hiervan gaan we als bestuur zondagavond a.s. bepalen of het haalbaar is om de Abt fan Starum in Muiden te laten komen voor onze vereniging of niet. Het team van Grou heeft ons ook benaderd om gebruik te maken van slaapplaatsen en die hebben ook aangegeven dat er plek voor de dames is op zaterdag om mee te roeien!

Dus hierbij de oproep:
Wie gaan er een gezellig weekend mee naar Muiden om het roeiseizoen gezellig af te sluiten (Waarschijnlijk zonder te roeien)?!
Geef even aan of je 1 nacht, 2 nachten of een dag blijft, en welke dit dan is.
Wil je deze mail zo snel mogelijk beantwoorden!?

Zodra wij meer weten laten we jullie z.s.m. de stand van ons horen!
Fijn weekend allemaal.

Groeten,

Bestuur Den Bealch