De eertse wedstrijden zijn geroeid!

De mannen starten begin april met hun eerste wedstrijd van het seizoen en roeiden  Vechten op de Vecht in Weesp.

De  week erop verschenen ze in Harlingen aan de start hier werd in en net buiten de haven een mooie wedstrijd geroeid met een mooie 7de plaats!!

Eind april werd de laatste wedstrijd voor de HT-race geroeid hier verschenen zowel de dames als de heren aan de start tijden het Frysk Kamioenschap Sloeproeien in Lemmer. De heren behaalden hier een goede 12de plaats! En de dames eindigden als 2oste.

Op vrijdag 6 mei starten dus zowel de heren als de dames aan de start om de oversteek van Haringen naar Terschelling te maken tijdens de HT-race! Wij wensen hen heel veel succes! Mochten er nog mensen zijn die deze wedstrijd vanaf het volgschip willen volgen dan zijn jullie van harte welkom om deze dag mee te varen naar Terschelling voor €30,- hier zit geen overnachting bij. Voor een weekend mee kun je het best eerst even informeren of er nog beschikbare plaatsen zijn via ons mailadres: info@denbealch.nl